За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Този малък уютен хотел се намира на първа линия на източното крайбрежие на о-в Мавриций, в района на Trou D’eau Douce. Идеален избор за тиха, спокойна и релаксираща почивка на ол инклузив.  Хотелът се намира на 50 км от международното летище в Мавриций и на 45 км от столицата Порт Луис.

В стаите

Хотелът разполага с 30 стандартни стаи в основна сграда на 4 етажа, всички с гледка към океана и 30 клубни стаи в общо 5 бунгала с гледка към тропическата градина. 8 от клубните стаи са свързани помежду си с врата. Стаите са с големина от 32 кв.м. Всички стаи са оборудвани с: климатик, телефон, телевизор, баня с душ, сешоар, сейф, балкон или тераса с гледка към градината или океана.

На територията на хотела

Основен ресторант със 130 места с местна и европейска кухня. Вегетариански опции при поискване. Закуската и обядът се сервират на бюфет/шведска маса, а вечерята се сервира 3 пъти седмично на бюфет и 4 пъти седмично на сет меню. Голям открит басейн и бар при басейна, стая за настолни игри, рецепция. Безплатни услуги: настолни игри, билярд, безмоторни водни спортове като шнорхелинг, уиндсърф и каяк. Платени услуги: моторни водни спортове, гмуркане, конна езда, риболов. Плаж: собствен, с фин бял пясък.

Хранене

ALL INCLUSIVE - закуска, обяд и вечеря, с вкл. междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки.

Оценки и коментари